kvast som sopar byggdamm från marken

Ring oss när ni är färdiga med renoveringen – Vi hjälper er med byggstädning

För de flesta fastighetsägare uppstår förr eller senare ett behov av att renovera, bygga om eller bygga till – vare sig det handlar om privat boende eller företag. Familjer blir större och man växer ur huset. Kanske har man äntligen fått till det där extra badrummet eller utbyggnaden mot garaget. Gäller det ett företag betyder fler anställda att kontoret måste byggas om och om affärerna går bra behöver man ett större lager. Det finns många olika anledningar till byggprojekt men de har alla en sak gemensamt: Det blir oundvikligen en hel del att ta hand om efteråt. Men var lugn – vår erfarna personal står redo att hjälpa till med er byggstädning!

Olika typer av byggstädning

Den byggstädning vi utför beror förstås på vilken slags renovering som utförts. Ibland är det en mindre omfattande byggstädning som krävs. I det privata hemmet kanske man behöver vår hjälp för att städa upp efter renoveringen av badrummet eller bygget av det nya köket som skapat en massa byggskräp. Med ett fint byggdamm liggande överallt och plast, träbitar och skruvar över golvet kan det kännas skönt att veta att någon kan komma och ta hand om allting, så man slipper. Planeringen och utförandet av renoveringen var säkert inspirerande och kul – men man känner sällan för att lägga ner en massa tid och energi på städningen efteråt. 

Gäller byggstädningen ett företag kan det ibland innebära lite mer omfattande städningar. Har hela inredningen gjorts om för att passa nya färgsättningar och loggor krävs det att en omfattande byggstädning utförs innan man kan släppa in personal och kunder igen. Vi är alltid måna om att lämna ett väl utfört arbete bakom oss. Ni ska trivas i era nyrenoverade lokaler!

Städfirma med lång erfarenhet

På Wiolettas Hushållsnära Tjänster kan vi skryta med lång erfarenhet inom städbranschen i Malmö. Vår kunniga personal har varit med länge och därför har vi många nöjda kunder som återkommer år efter år. Om man renoverar för att sedan överlämna fastigheten till en ny ägare är det givetvis viktigt att det ser rent och prydligt ut. Vi ser till att ni inte behöver skämmas utan kan lämna över nycklarna med stolthet och gott samvete. Här är några omdömen från våra kunder:

"Bra, tydlig och trevlig kommunikation och städningen genomfördes jättebra." 

"Hela tiden steget före, effektiva men försiktiga och inlyssnande på vad jag som kund behövde."

"Bra bemötande, seriösa och städningen topp! Anlitar gärna igen."

Skräddarsydd byggstädning

När ni kontaktar oss pratar vi först igenom vilken slags byggstädning ni behöver och vilka speciella behov och önskemål ni har. Vi återkommer sedan med en offert inom 24 timmar – naturligtvis helt utan kostnad och förpliktelser. Vi anpassar alltid vår byggstädning för att den ska passa er på bästa sätt och tar hänsyn till er specifika situation, vare sig ni är ett företag eller privatperson. 

Vi är mångsidiga – hos oss får våra kunder en allt-i-ett-lösning! Förutom byggstädning utför vi även flyttstädning, fönsterputsning, trappstädning, butik- och kontorsstädning, storstädning samt visningsstädning inför styling och försäljningar. 

Vi värnar naturligtvis om miljön och tar med våra miljövänliga städprodukter när vi kommer till dig som kunder.

Varmt välkommen att kontakta oss idag för att prata byggstädning!

 FAQ - Vanliga frågor om byggstädning

Kan vi få hjälp med byggstädning även om vi inte är ett företag?

Ja, hos Wiolettas Hushållsnära Tjänster hälsar vi både privatpersoner och företag välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert för byggstädning. Vi anpassar byggstädningen till era specifika behov och krav för att ni ska blir nöjda med resultatet. När ni kontaktar oss kan vi diskutera vidare vad ni behöver hjälp med och vad vi kan erbjuda.

Måste vi tillhandahålla städprodukter när ni kommer och utför vår byggstädning?

Nej, vi tar alltid med oss det som behövs till vår byggstädning. Därför behöver ni inte tänka på att förbereda någonting. Vi värnar om miljön och använder därför miljövänliga produkter i största möjliga mån.

Hur länge har ni funnits i Stockholm?

Eftersom Wiolettas Hushållsnära Tjänster har funnits i Malmö sedan många år har vi hunnit skaffa oss en lång erfarenhet av både flytt- och städbranschen. Vi tar våra uppdrag på största allvar och fokuserar på att våra kunder ska bli nöjda och känna sig trygga med det arbete vi utför.

0
Feed

Lämna en kommentar