blogg

Följ vår städblogg! Här hittar du städtips och spännande info om våra städtjänster

Kontakta oss
 • Tre kurkor med stora växter mot en vit vägg i lägenhet
  19.04.2024 - Wiolettas Hushållsnära Tjänster 0 Kommentarer
  Städning i Malmö

  Vi på Wiolettas Hushållsnära Tjänster har som mål att hjälpa alla i Malmö att leva i en trivsam och ren miljö. Vi erbjuder en rad kvalitativa städtjänster till dig som bor eller arbetar i Malmö, Höllviken, Lomma eller Falsterbo. Behöver du hemstädning, byggstädning, flytt- eller kontorrstädning så fixar vi det!

  Läs mer
 • kvast som sopar byggdamm från marken
  27.03.2024 - Wiolettas Hushållsnära Tjänster 0 Kommentarer
  Ring oss när ni är färdiga med renoveringen – Vi hjälper er med byggstädning

  För de flesta fastighetsägare uppstår förr eller senare ett behov av att renovera, bygga om eller bygga till – vare sig det handlar om privat boende eller företag. Familjer blir större och man växer ur huset. Kanske har man äntligen fått till det där extra badrummet eller utbyggnaden mot garaget. Gäller det ett företag betyder fler anställda att kontoret måste byggas om och om affärerna går bra behöver man ett större lager. Det finns många olika anledningar till byggprojekt men de har alla en sak gemensamt: Det blir oundvikligen en hel del att ta hand om efteråt. Men var lugn – vår erfarna personal står redo att hjälpa till med er byggstädning!

  Läs mer
 • Storstädning i malmö
  30.01.2024 - Wiolettas Hushållsnära Tjänster 0 Kommentarer
  Få hjälp med storstädning i Malmö

  Att utföra en storstädning av ditt hem kan vara en överväldigande uppgift, särskilt om du inte har tid. Därför är det en god idé att ta hjälp med din storstädning av hemmet. Nedan listar vi vad du kan förvänta dig när du beställer en storstädning i Malmö.

  Läs mer
 • städat kök wiolettas hushållsnära tjänster
  14.12.2023 - Wiolettas hushållsnära tjänster 0 Kommentarer
  Vi är städföretaget som gör Malmös hem renare

  Vi på Wiolettas hushållsnära tjänster är städföretaget som är stolta över vår noggrannhet och kvalitetsfokus. När du blir kund hos oss kan du räkna med att vi lyssnar och tar hand om städningen med omsorg. 

  Läs mer
 • städad lägenhet wiolettas hushållsnära tjänster
  14.12.2023 - Wiolettas hushållsnära tjänster 0 Kommentarer
  Sju anledningar till varför du borde anlita städhjälp

  När det är dags att städa ditt hem i Malmö kan det vara en klok investering att anlita städhjälp av flera skäl. Inte bara får du mer tid för annat, men ditt hem blir renare när professionella får ta hand om städningen. I den här artikeln kommer vi att presentera sju anledningar till varför ditt liv kan både bli renare och bekvämare när du anlitar städhjälp. 

  Läs mer