Kontorsstädning i Malmö

Låt oss hålla din arbetsplats ren och fräsch!

Kontakta oss

En bra arbetsmiljö är viktigt

Behöver du en pålitlig städfirma som utför professionell kontorsstädning i Malmö? Då har du kommit rätt! Wiolettas Hushållsnära Tjänster är städexperterna som du kan lita på när det gäller att hålla din arbetsplats ren och fräsch. Vi förstår vikten av att ha ett rent och prydligt kontor för att skapa en positiv arbetsmiljö och öka produktiviteten. Därför erbjuder vi en komplett kontorsstädningstjänst som inkluderar dammsugning, golvvård, papperskorgstömning, rengöring av ytor och mycket mer.

Flexibla avtal

Vi förstår att ditt företags rykte är viktigt och att det är viktigt att ha en ren och välorganiserad arbetsplats för att skapa ett positivt intryck på kunder och besökare. Vi är diskreta och effektiva, vilket betyder att vi kan utföra kontorsstädningen utan att störa din verksamhet. Vi erbjuder även flexibla avtal för att passa dina behov och budget. Oavsett om du behöver en enstaka städning eller en regelbunden städning, kan vi skapa ett avtal som fungerar för dig. Våra städtjänster är tillgängliga i hela Malmö, inklusive områden som Falsterbo, Höllviken och Vellinge.

Vi anpassar oss efter dig

Våra professionella städare är välutbildade och erfarna vilket gör att vi kan erbjuda högkvalitativ service med en personlig touch. Vi anpassar våra tjänster efter dina önskemål och behov för att säkerställa att du är helt nöjd med slutresultatet. Vill du också ha ett rent kontor med en optimal arbetsmiljö? dröj inte för länge. Kontakta oss idag för att boka en kontorsstädning i Malmö! Vi lovar att du inte kommer att bli besviken på våra resultat. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt för din verksamhet. Vi ser fram emot att och bidra till en renare och mer produktiv arbetsmiljö!

Detta ingår i kontorsstädning

  • Dammsugning av golv och mattor.

  • Våttorkning av golv.

  • Dammtorkning av hyllor, bänkar, skrivbord och alla fria ytor.

  • Rengöring av lister, dörrar och speglar.

  • Tömning av papperskorgar.

Kök / Pentry

  • Rengöring av diskbänkar

  • Rengöring av kaffemaskiner

  • Rengöring av handfat och diskho.

Alla rum

  • Rengöring av handfat.

Rengöring av toaletter både invändigt och utvändigt