Kontorsstädning i Malmö

Låt oss hålla din arbetsplats ren och fräsch!

Kontakta oss

Kontorsstädning i Malmö - En ren affärsfördel

Skapa ett inbjudande arbetsutrymme och trivsel för dina anställda med vår kontorsstädning. I hjärtat av Malmö, där affärer pulserar och innovation blomstrar, står kontorsstädning som en viktig del av varje framgångsrik verksamhet. Att ha ett rent och välordnat kontor är inte bara en fråga om hygien – det är en direkt investering i företagets framgång, anseende och trivsel. Kontorsstädning handlar inte bara om estetik. Regelbunden och grundlig städning bidrar till en friskare arbetsmiljö, vilket är särskilt viktigt i Malmös dynamiska och ofta stressiga affärsklimat. Minskning av damm, allergener och bakterier bidrar dessutom till lägre sjukfrånvaro och en mer energisk personal!

En bra arbetsmiljö är viktigt

Behöver du en pålitlig städfirma som utför professionell kontorsstädning i Malmö? Då har du kommit rätt! Wiolettas Hushållsnära Tjänster är städexperterna som du kan lita på när det gäller att hålla din arbetsplats ren och fräsch. Vi förstår vikten av att ha ett rent och prydligt kontor för att skapa en positiv arbetsmiljö och öka produktiviteten. Därför erbjuder vi en komplett kontorsstädningstjänst som inkluderar dammsugning, golvvård, papperskorgstömning, rengöring av ytor och mycket mer.

Flexibla avtal anpassade för varje unik arbetsplats

Vi förstår att ditt företags rykte är viktigt och att det är viktigt att ha en ren och välorganiserad arbetsplats för att skapa ett positivt intryck på kunder och besökare. Vi är diskreta och effektiva, vilket betyder att vi kan utföra kontorsstädningen utan att störa din verksamhet. Vi erbjuder även flexibla avtal för att passa dina behov och budget. Oavsett om du behöver en enstaka städning eller en regelbunden städning, kan vi skapa ett avtal som fungerar för dig. Våra städtjänster är tillgängliga i hela Malmö, inklusive områden som Falsterbo, Höllviken och Vellinge.

Vi anpassar oss efter dig

Våra professionella städare är välutbildade och erfarna vilket gör att vi kan erbjuda högkvalitativ service med en personlig touch. Vi anpassar våra tjänster efter dina önskemål och behov för att säkerställa att du är helt nöjd med slutresultatet.

Vill du också ha ett rent kontor med en optimal arbetsmiljö? Dröj inte för länge. Kontakta oss idag för att boka en kontorsstädning i Malmö! Vi lovar att du inte kommer att bli besviken på våra resultat. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt för din verksamhet. Vi ser fram emot att och bidra till en renare och mer produktiv arbetsmiljö!

Detta ingår i kontorsstädning

 • Dammsugning av golv och mattor.

 • Våttorkning av golv.

 • Dammtorkning av hyllor, bänkar, skrivbord och alla fria ytor.

 • Rengöring av lister, dörrar och speglar.

 • Tömning av papperskorgar.

Kök / Pentry

 • Rengöring av diskbänkar

 • Rengöring av kaffemaskiner

 • Rengöring av handfat och diskho.

Alla rum

 • Rengöring av handfat.

Rengöring av toaletter både invändigt och utvändigt

Vanliga frågor om vår kontorsstädning i Malmö

1. Vilka är de största fördelarna med att anlita en professionell städfirma till kontoret?

De främsta fördelarna med att anlita oss som städfirma för kontorsstädning är:

 • Högre kvalitet och standard på städningen - vi säkerställer att vi täcker in samtliga områden enligt vårt avtal. Därmed kan vi garantera att kontoret blir ordenligt städat efter varje gång vi varit på plats
 • Förbättrad hälsa och välbefinnande för anställda
 • Ökad produktivitet och effektivitet
 • Kostnadsbesparingar på lång sikt
 • Stärkt företagsimage genom en ren och välhållen arbetsmiljö där både anställda och besökare trivs
 • Bidrag till miljöskydd genom användning av miljövänliga städmetoder, något som ingår i vår hållbarhetsvision

2. Hur anpassas städtjänsterna till olika kontor?

Vår kontorsstädning erbjuder alltid skräddarsydda städlösningar. Vi tar hänsyn till kontorets storlek, antal anställda och övriga specifika behov. Vi lägger stor vikt vid att vara  flexibla och kan anpassa vårt schema för att minimera störningar i den dagliga verksamheten.

3. Är det kostnadseffektivt att anlita en städfirma?

Att anlita en städfirma som sköter städningen för företaget är definitivt en investering och är både kostnadseffektivt och det mest hållbara alternativet. Även om det kan framstå som en extra utgift, innebär det långsiktiga besparingar. Professionella städtjänster säkerställer högkvalitativ rengöring, vilket minskar behovet av frekventa reparationer och underhåll. Företag sparar även in pengar genom att inte behöva investera i städutrustning och material.

4. Vilken inverkan har miljövänlig kontorsstädning?

Miljövänlig kontorsstädning är en viktig aspekt för oss, särskilt i dagens klimatmedvetna samhälle. Genom att använda miljövänliga rengöringsprodukter och metoder bidrar företag inte bara till en bättre arbetsmiljö utan även till en mer hållbar framtid. Detta stärker dessutom företagets miljöprofil och kan vara fördelaktigt för varumärkesimage och andra delar gällande branding och trovärdighet.

5. Hur påverkar ett rent kontor produktiviteten?

En ren och organiserad arbetsmiljö främjar effektivitet. Medarbetare tillbringar mindre tid med att ta hand om städuppgifter internt eller söka efter saker och kan då istället fokusera på sina arbetsuppgifter. Detta leder givetvis till förbättrad produktivitet och effektivitet i företaget.